A beautiful new climate-controlled personal storage fulfills demand in this redeveloping residential neighborhood.
  • Exterior loading and unloading covered driveway is designed to fit with the exterior architecture
  • The design features a corner rounded tower element with windows and natural stone
  • Visual windows and faux windows provide a consistent design on all four elevations
  • Metal louvered awnings provide shade and dimension to the building elevation
  • The site is focused on using low-water, drought tolerant landscaping that is suitable for a desert climate and will become self-sufficient as the plants mature
  • LED motion-sensor lighting and automated door sensors maintain temperature controls
  • Low-E windows used to improve energy efficiency
  • Front office and retail space included