The design of NDFU’s Corporate Headquarters incorporates sophisticated ceiling and lighting design that blankets a more efficient office environment for their multi-department structure. This total interior space renovation was completed in three phases.

One department required 15 private offices, 8 work stations, an open work area, board room and support spaces. The other department required 4 private offices, conference room, 6 work stations and enclosed work area. Other programmed spaces included in Phase 1 were the cafeteria, work room, mail room and storage. Phase 2 involved restructuring three different departments to allow 3 private offices to oversee their department personnel with a total of 26 work stations. A more distinct working area was created as well as isolated file storage areas. An intensive ceiling design divided each department while maintaining an open office feel. Phase 3 involved a large multi-purpose auditorium space capable of sub-dividing into 3 generous size meeting rooms.